Aanleg en Onderhoud

Tuinaanleg of renovatie:

Aanleg kan betekenen dat het gaat om een geheel nieuwe tuin. Met ons eigen team voeren wij zelf alle werkzaamheden uit. Te beginnen met zorgvuldig  grondwerk, het fundament van een goede tuin, tot en met de eerste maaibeurt van het ingezaaide gazon.

Maar het hoeft niet altijd een hele tuin te zijn. Na het zetten van een aanbouw aan uw huis, kan het kan ook een aanpassing zijn van slechts dat deel van de tuin, bijvoorbeeld .
En als het basisontwerp van uw tuin nog mooi en adequaat is, maar de borders ‘versleten’ zijn en het straatwerk verzakt, volstaat soms renovatie. Zeker wanneer de bomen en struiken wat ouder zijn en echt vorm geven aan uw tuin, is renovatie zeker aan te raden.

Hoe het ook zij, met het ontwerp dat wij voor u hebben gemaakt of dat van uw eigen tuinarchitect /ontwerper in de hand, maken wij voor u een inzichtelijk kostenoverzicht en kunnen na uw akkoord de werkzaamheden beginnen.

En betreft het een stadstuin of een landgoed? Qua aanpak een groot verschil, voor ons een kwestie van ervaring. We laten u graag de voorbeelden zien van meer dan 80 jaar Toptuinen!

Tuinonderhoud:

Zoals een jaarlijkse snoeibeurt en het knippen van de hagen.
Of voor regulier onderhoud, wanneer u zelf geen gelegenheid hebt om de tuin bij te houden.

Neem contact op voor het bespreken van een onderhoudsplan.

Telefoon: 00-31 (0)6 53 38 48 49

“Ons vak is een kwestie van veel kennis en toekomstkijken”.

<<afspraak maken      tel: 06-53 38 48 49        naar projecten>>